DÉ ONLINE CURSUS VOOR HET BEHALEN VAN
JOUW MOTORRIJBEWIJS

Een compleet en duidelijke videocursus die jou stap voor stap meeneemt om alle onderdelen van het rij-examen te beheersen

START VANDAAG

INHOUD CURSUS

Module 1

In deze lessen leer je alle basis-vaardigheden die van belang zijn bij het motorrijden en die bij iedere handeling met de motorfiets van toepassing zijn.

Stap voor stap leer je hoe je de motorfiets start en uitzet, hoe je op een juiste manier wegrijdt, vertraagt en stopt en je leert de handelingen bij het op,- en terugschakelen van de motor.

Module 2

Er zijn zes lage snelheidsoefeningen in het AVB-programma: stapvoets rijden, halve draai, denkbeeldige acht,  langzame slalom en twee opdrachten bij het parkeervak.

Deze oefeningen zijn gebaseerd op het onder controle krijgen van de motor als je langzaam rijdt.

Module 3

Het remmen met een motor gaat niet zo vanzelfsprekend als je misschien zou denken. Je bedient met verschillende ledematen, op verschillende manieren de verschillende onderdelen van de motor.

Met het adequaat aanleren van de precisiestop, stopproef en noodstop kan je per verkeerssituatie jezelf op een juiste manier tot stilstand laten komen.  

Module 4

Door diverse oefeningen leer je adequaat te sturen in diverse verkeersomstandigheden.

Er zijn drie bijzondere verrichtingen die je hierbij aanleert: de snelle slalom, de uitwijkoefening en vertragingsoefening.

Module 5

Tijdens de rijlessen voor verkeersdeelname krijg je te maken met diverse verkeerssituaties waar jij als motorrijder je in bevindt. 

In de module zijn tien onderdelen om je hierbij te helpen. Onder andere het berijden van kruispunten, gebruik van rijstroken en rijden van rotondes en verkeerspleinen.

Module 6

Het examen voor de bijzondere verrichtingen van de motor vindt plaats op een afgesloten terrein en wordt afgenomen door het Centraal Bureau van Rijvaardigheid (CBR). Tijdens het AVD-examen laat je aan de examinator zien dat jij veilig en zelfstandig de weg op kunt met de motor.

BEGIN VANDAAG MET HET MAKEN
VAN JOUW VOORSPRONG

Hoe fijn zou het zijn als...


Je op jouw eigen tempo alle onderdelen van het motorrijbewijs kunt lezen én zien vóór, rondom en ná jouw motorrijlessen?

Op die manier kan je alle informatie op ieder gewenst moment inkijken en hoef je niet te wachten tot jouw volgende motorrijles. Zo heb jij zelf in de hand hoe snel en goed jij jouw inzicht voor het motorrijden vergroot.

Immers, hoe meer informatie jij je eigen maakt, hoe sneller en beter jij jouw motorrijbewijs kunt halen!

JA DAT WIL IK!

SFEERIMPRESSIE

 
 

HET RESULTAAT

  • Voorafgaand aan jouw motorrijlessen heb je al voorkennis opgedaan aan de basisvaardigheden van de motorfiets, de wijze waarop de bijzondere verrichtingen moeten of hoe jouw plaats op de weg moet zijn. Dit geeft jou al een enorme voorsprong bij de praktijk van jouw motorrijles.
  • Tijdens jouw motorrijles zul je merken dat je herkent wat je moet doen, omdat je al hebt gelezen in het handboek en gelezen in de video's wat er van je wordt verwacht. 
  • Ter evaluatie van jouw praktijk motorles kan je de video's nogmaals bekijken zodat je kunt evalueren wat er wel en niet goed ging. 
  • Met al deze informatie ben je extra goed voorbereid op het CBR rij-examen.
  • Door jouw eigen goede voorbereiding heb je geld én tijd bespaart!
YES! IK WIL DIE VOORSPRONG!

HEJ IK BEN PETER DE GROOT

Met 25 jaar ervaring als rij-instructeur heb ik duizenden leerlingen geholpen aan hun rijbewijs. Deze ervaring heb ik gebundeld in online lespakketten.

Een fysieke instructeur is nooit te vervangen maar, je kunt het wel ondersteunen door middel van video's, handboeken en audio. En dat is wat hier samenkomt bij slagenvoorjerijbewijs.nl

Doe er je voordeel mee!

Groeten, Peter de Groot
Initiatiefnemer en rij-instructeur
Slagenvoorjerijbewijs.nl

JOUW INVESTERING

Waarmee jij goed voorbereid jouw rijlessen kunt volgen en sneller en goedkoper jouw motorijbewijs haalt!

€79

  • Ruim 6,5 uur professionele video's per examenonderdeel van de motor voor AVB en AVD.
  • Videobeelden worden ondersteunt met praktijkvoorbeelden op het plein en op de weg. 
  • Alle video's zijn ingesproken met uitleg door onze ervaren motorinstructeur.
  • Bij ieder lesonderdeel is een handboek aanwezig waarin je alle uitleg uitgebreid kunt lezen.
  • Een half jaar onbeperkt toegang tot de online cursus.
KOOP NU

Goed om te weten


Ervaren instructeurs

Alle content die we beschikbaar stellen in onze online cursus zijn gemaakt door docenten die gediplomeerd en ervaren rij-instructeurs zijn.  De input is gebaseerd op jarenlange ervaring waar we jou een voordeel mee willen geven. 

Professionele video-opnames
De video's zijn van hoge kwaliteit en op zo'n manier gemaakt dat het jou diverse perspectieven geeft op de gewenste leersituatie. 

Over de betaling
De betaling vindt na registratie plaats via iDeal.  

Online leeromgeving
Na jouw bevestiging ontvang je direct toegang tot de online leeromgeving. Hier vindt je de video's, handboeken en extra tools die we beschikbaar voor je stellen om je optimaal voor te bereiden op jouw rijlessen.

 

IK WIL DIT PAKKET!