DÉ ONLINE CURSUS VOOR HET BEHALEN VAN JOUW BROMFIETS RIJBEWIJS

Een compleet en duidelijke videocursus die jou stap voor stap meeneemt om alle onderdelen van het rij-examen te beheersen

START VANDAAG

INHOUD CURSUS

Module 1

In deze lessen leer je alle basis-vaardigheden die van belang zijn bij het bromfiets rijden en die tijdens iedere rit van toepassing zijn.

Stap voor stap leer je hoe je de juiste zithouding aanneemt, de spiegels afstelt, op een goede manier op- en afstapt en hoe je hierbij de standaard van de bromfiets gebruikt. 

Module 2

Je krijgt te maken met diverse verkeerssituaties waar jij je als bromfietser in bevindt.

In deze module vindt je lesonderdelen zoals het berijden van kruispunten, gebruik van rijstroken en het rijden van rotondes en verkeerspleinen. Tijdens de video's zie je leersituaties van hoe iets wel én niet opgelost moet worden. 

Module 3

Het einddoel van jouw rijlessen is dat jij zelfstandig de weg op kunt met de bromfiets. 

Je leert borden en rijrichtingen te volgen op instructie, jouw verkeersinzicht wordt getest, je moet een zelfstandige route kunnen rijden en we bespreken de voertuig-controle. 

Module 4

Het examen voor de bromfiets wordt afgenomen door het Centraal Bureau van Rijvaardigheid (CBR). Tijdens het examen laat je aan de examinator zien dat jij veilig en zelfstandig de weg op kunt met de auto.

In deze module laten we je zien wat je kunt verwachten voorafgaand, tijdens en na het examen. 

BEGIN VANDAAG MET HET MAKEN
VAN JOUW VOORSPRONG

Hoe fijn zou het zijn als...


Je op jouw eigen tempo alle onderdelen van het bromfietsrijbewijs kunt lezen en zien vóór, rondom en ná jouw rijlessen?

JA DAT WIL IK!

SFEERIMPRESSIE

 

HET RESULTAAT

  • Voorafgaand aan jouw rijlessen heb je al voorkennis opgedaan over de basisvaardigheden van de bromfiets en de wijze waarop je aan het verkeer deelneemt Deze kennis geeft jou een enorme voorsprong bij de praktijk van jouw rijles.
  • Tijdens jouw rijles zul je merken dat je herkent wat je moet doen, omdat je al  in de video's hebt gezien wat er van je wordt verwacht. 
  • Ter evaluatie van jouw rijles kan je de video's nogmaals bekijken zodat je kunt evalueren wat er wel en niet goed ging. 
  • Met al deze informatie ben je extra goed voorbereid op het CBR rij-examen.
  • Door jouw eigen goede voorbereiding heb je geld én tijd bespaart!
YES! IK WIL DIE VOORSPRONG!

HEJ IK BEN PETER DE GROOT

Met 25 jaar ervaring als rij-instructeur heb ik duizenden leerlingen geholpen aan hun rijbewijs. Deze ervaring heb ik gebundeld in online lespakketten.

Een fysieke instructeur is nooit te vervangen maar, je kunt het wel ondersteunen door middel van video's, handboeken en audio. En dat is wat hier samenkomt bij slagenvoorjerijbewijs.nl

Doe er je voordeel mee!

Groeten, Peter de Groot
Initiatiefnemer en rij-instructeur
Slagenvoorjerijbewijs.nl

JOUW INVESTERING

Waarmee jij goed voorbereid jouw rijlessen kunt volgen en sneller en goedkoper jouw rijbewijs haalt!

Nu €19

  • 15 professionele video's met een totaal van 2 uur op het gebied van alle examenonderdelen voor het bromfiets rijbewijs. 
  • Videobeelden worden ondersteunt met praktijkvoorbeelden op de weg.
  • Alle video's zijn ingesproken met uitleg door onze ervaren rij-instructeur.
  • Ieder lesonderdeel wordt ondersteund met theoretische uitleg.
  • Een half jaar onbeperkt toegang tot de online lesmodules.
KOOP NU

 

Goed om te weten


Ervaren instructeurs

Alle content die we beschikbaar stellen in onze online cursus zijn gemaakt door docenten die gediplomeerd en ervaren rij-instructeurs zijn.  De input is gebaseerd op jarenlange ervaring waar we jou een voordeel mee willen geven. 

Professionele video-opnames
De video's zijn van hoge kwaliteit en op zo'n manier gemaakt dat het jou diverse perspectieven geeft op de gewenste leersituatie. 

Over de betaling
De betaling vindt plaats na registratie plaats via iDeal. 

Online leeromgeving
Na jouw bevestiging ontvang je direct toegang tot de online leeromgeving. Hier vindt je de video's, handboeken en extra tools die we beschikbaar voor je stellen om je optimaal voor te bereiden op jouw rijlessen.

 

IK WIL DIT PAKKET!