DÉ ONLINE CURSUS VOOR HET BEHALEN VAN
JOUW AUTORRIJBEWIJS

Een compleet en duidelijke videocursus die jou stap voor stap meeneemt om alle onderdelen van het rij-examen te beheersen

START VANDAAG

INHOUD CURSUS

Module 1

In deze lessen leer je alle basis-vaardigheden die van belang zijn bij het auto rijden en die tijdens iedere autorit van toepassing zijn.

Stap voor stap leer je hoe je de juiste zithouding aanneemt, de spiegels afstelt en de auto start en uitzet. Ook behandelen we in deze module het schakelen naar de diverse versnellingen en leren we over de diverse stuurtechnieken. 

Module 2

Tijdens de rijlessen voor verkeers-deelname krijg je te maken met diverse verkeers-situaties waar jij je als automobilist in bevindt.

In deze module vindt je lesonderdelen zoals het berijden van kruispunten, gebruik van rijstroken en het rijden van rotondes en verkeerspleinen. Tijdens de vidoe's zie je leersituaties van hoe iets wel én niet opgelost moet worden. 

Module 3

Op verschillende momenten kom jij als automobilist situaties tegen waarbij je de zogenaamde 'bijzondere verrichtingen' gebruikt.

In deze module worden ze alle zes uitvoerig doorgenomen: hellingproef, bocht achteruit, recht achteruit rijden, keren door middel van steken en een halve draai, fileparkeren en parkeren in een parkeervak. 

Module 4

Het einddoel van jouw rijlessen is dat jij zelfstandig de weg op kunt in de auto. Tijdens deze module leer je alle onderdelen die hierin van toepassing zijn. 

Je leert borden en rijrichtingen te volgen op instructie, jouw verkeersinzicht wordt getest, je moet een zelfstandige route kunnen rijden en we bespreken de voertuigcontrole. 

Module 5

Het examen voor de auto wordt afgenomen door het Centraal Bureau van Rijvaardigheid (CBR). Tijdens het examen laat je aan de examinator zien dat jij veilig en zelfstandig de weg op kunt met de auto.

In deze module laten we je zien wat je kunt verwachten voorafgaand, tijdens en na het examen. 

BEGIN VANDAAG MET HET MAKEN
VAN JOUW VOORSPRONG

Hoe fijn zou het zijn als...


Je op jouw eigen tempo alle onderdelen van het autorijbewijs kunt lezen en zien vóór, rondom en ná jouw rijlessen?

Op die manier kan je alle informatie op ieder gewenst moment inkijken en hoef je niet te wachten tot jouw volgende rijles. Zo heb jij zelf in de hand hoe snel en goed jij jouw inzicht voor het auto rijden vergroot.

Immers, hoe meer informatie jij je eigen maakt, hoe sneller en beter jij jouw rijbewijs kunt halen!

JA DAT WIL IK!

SFEERIMPRESSIE

 
 

HET RESULTAAT

  • Voorafgaand aan jouw rijlessen heb je al voorkennis opgedaan over de basisvaardigheden van de auto, de wijze waarop je aan het verkeer deelneemt met de auto en de bijzondere verrichtingen die je moet kunnen. Deze voorkennis geeft jou al een enorme voorsprong bij de praktijk van jouw rijles.
  • Tijdens jouw rijles zul je merken dat je herkent wat je moet doen, omdat je al hebt gelezen in het handboek en gezien in de video's wat er van je wordt verwacht. 
  • Ter evaluatie van jouw rijles kan je de video's nogmaals bekijken zodat je kunt evalueren wat er wel en niet goed ging. 
  • Met al deze informatie ben je extra goed voorbereid op het CBR rij-examen.
  • Door jouw eigen goede voorbereiding heb je geld én tijd bespaart!
YES! IK WIL DIE VOORSPRONG!

HEJ IK BEN PETER DE GROOT

Met 25 jaar ervaring als rij-instructeur heb ik duizenden leerlingen geholpen aan hun rijbewijs. Deze ervaring heb ik gebundeld in online lespakketten.

Een fysieke instructeur is nooit te vervangen maar, je kunt het wel ondersteunen door middel van video's, handboeken en audio. En dat is wat hier samenkomt bij slagenvoorjerijbewijs.nl

Doe er je voordeel mee!

Groeten, Peter de Groot
Initiatiefnemer en rij-instructeur
Slagenvoorjerijbewijs.nl

JOUW INVESTERING

Waarmee jij goed voorbereid jouw rijlessen kunt volgen en sneller en goedkoper jouw rijbewijs haalt!

Nu €59

  • Ruim 6 uur professionele video's per examenonderdeel van de auto op het gebied van verkeersdeelname, bijzondere verrichtingen en examenvoorbereiding.
  • Videobeelden worden ondersteunt met praktijkvoorbeelden op de weg.
  • Alle video's zijn ingesproken met uitleg door onze ervaren rij-instructeur.
  • Bij ieder lesonderdeel is een handboek aanwezig waarin je alle uitleg uitgebreid kunt lezen.
  • Een half jaar onbeperkt toegang tot de online lesmodules.
KOOP NU

 

Goed om te weten


Ervaren instructeurs

Alle content die we beschikbaar stellen in onze online cursus zijn gemaakt door docenten die gediplomeerd en ervaren rij-instructeurs zijn.  De input is gebaseerd op jarenlange ervaring waar we jou een voordeel mee willen geven. 

Professionele video-opnames
De video's zijn van hoge kwaliteit en op zo'n manier gemaakt dat het jou diverse perspectieven geeft op de gewenste leersituatie. 

Over de betaling
De betaling vindt na registratie plaats via iDeal. 

Online leeromgeving
Na jouw bevestiging ontvang je direct toegang tot de online leeromgeving. Hier vindt je de video's, handboeken en extra tools die we beschikbaar voor je stellen om je optimaal voor te bereiden op jouw rijlessen.

 

IK WIL DIT PAKKET!